Přeskočit na obsah

Marketing Live 2018

Marketing Live 2018
26Dub2018

Hotel TATRA - Bratislava

1. Blok: Strategický marketing | 09:00 – 12:00 v sále č. 1

Dirk Callaerts Managing Director, Sales & Marketing BlooLoc
Dirk je úspešným podnikateľom. Spoluzakladal a odštartoval niekoľko zaujímavých startupov ako Easics - digital ASIC design, Eyetronics - 3D scanning. Už pár rokov pôsobí aj ako management consultant. Jedinečný BlooLoc spoluzakladal v decembri 2014.
Maloobchod: Inovatívne riešenia založené na zlepšení nákupných skúseností
Dozviete sa ako indoor positioning (IP) a trekovacie nástroje dokážu zlepšiť pocit z nakupovania. Dirk vám ukáže niekoľko inovatívnych možností akými sú Call-for-Assistance, Product Finder, PromoWink, Shopping List atď. IP poskytuje prepojenie medzi online vyhľadávaním a in-store skúsenosťami.

Pozrime sa na náš svet dnes a zajtra „Fast Forward“. Zbližovanie technológií a ľudí
V najbližších rokoch budú mať technológie väčší dopad ako dnes. Naša virtuálna fúzia s technológiou nastane skôr, než si myslíme. Predstavíme pohľad PHD, ktorý skúma 5 etáp našej unifikácie. Identifikujte, čo treba urobiť dnes, aby sme sa pripravili na zajtra, kde budú ľudia a technológie prepojené.

Radovan Pokojný
Managing Director
PHD SLOVAKIA s.r.o

Tatiana Kravčenko
Senior Account Manager
PHD SLOVAKIA s.r.o

Pavol Mrázek Autorizovaný architekt SKA, Konateľ MARSET, s.r.o.
Po roku 1989 si založil ateliér Partner-Projekt s.r.o, a následne ďalšie spoločnosti Marset s.r.o. a Esprof s.r.o. Doteraz spracoval viac ako 300 projektov. V rokoch 2014 a 2015 vydal dve motivačné knihy s názvom Kreativita 1 a Kreativita 2.
Kreativita a marketing
Konflikt racia a citu v našom vedomí, čo učia raciom zaťažené školy biznisu? Ako pasca racia ničí kreativitu a prečo sa niekomu darí a inému nie? Ako otvoriť brány kreativite v marketingu, čo to znamená predať samého seba? Akých máme klientov, význam vedomia pri práci s klientom? A mnoho ďalšieho.

Case study: Čo merať v marketingu? Aké miery majú význam a aké nie?
Marek s Michalom prezradia, aké ukazovatele sú dôležité pri vyhodnocovaní marketingových aktivít - špeciálne marketingovej komunikácie a nastavení značky. Akú úlohu hrá prieskum trhu a akú ďalšie dáta? Aké dáta ich naučili čo funguje a čo nefunguje v slovenskej reklame? Ukážu reálne príklady a dáta!

Marek Mikle
Riaditeľ úseku marketingu
Union poisťovňa, a.s.

Michal Vyšinský
Managing Director
2muse s.r.o.

Aki Votrubová Instagram & Influencer špecialistka.
Aki je instagrammerka, ktorá ponúka trojaký pohľad marketérky, fotografky a influencerky. Instagramu a influencer marketingu sa venuje od jeho začiatkov v ČR. Riadila strategickú komunikáciu veľkých zadávateľov ako T-Mobile, Milka, adidas, Mattoni..
Ako robiť biznis na Instagrame
Za posledných niekoľko rokov prešiel Instagram veľkými zmenami a z imidžovej platformy sa stáva miestom pre reálny biznis s merateľnými výsledkami. Dozviete sa, ako na Instagrame robiť biznis, na čo sa zamerať a čo na Instagrame radšej neskúšať. Dozviete sa množstvo reálnych príkladov z praxe.

PANELOVÁ DISKUSIA: Krátkodobosť v marketingu
Efektívnosť marketingu sa znižuje. Dôvody:
-Zanedbávanie dlhodobých cieľov zabraňuje zvyšovaniu predaja v dlhšom období
-Slepý fókus na návratnosť investícií vedie k nižšej celkovej návratnosti
-Nadmerná preferencia aktivácie nepodporuje rast značky
Ako tento trend vnímajú slovenskí marketéri?

Zuzana Ďurčeková
Managing Director
MADE BY VACULIK

Peter Rolný
Consulting Director
SLÁVIK & STELL s.r.o

Alena Mazánová
CEO
CUBE studio

Moderátor Richard Mareček
Strategy Director
Mayer/McCann Erickson, s. r. o.

Alica Balaščíková Digital Marketing Coordinator HENKEL SLOVENSKO, spol. s r.o.
Alica pôsobila ako redaktorka pre internetový magazín a portál Next Future, v ktorom pokrývala ekonomické a lifestylové témy a reklamné texty. Dva roky študovala v austrálskom Sydney, kde naplno prekvitala jej záľuba v cestovaní.
Moderátorka bloku STRATEGICKÝ marketing

2. Blok: Sociálne médiá a Influencer marketing | 13:00 – 16:00 v sále č. 1

Influenceri a Dáta: Priatelia alebo Ne/priatelia?
Ak vytvárate kampaň zameranú na ovplyvňovanie značky alebo sa snažíte oceniť svoj vlastný vplyv, čo by ste mali robiť? Ako oddelíte a interpretujete rôzne dáta, ktoré používate vy alebo vaši klienti? Táto prednáška ukáže, ktoré dáta dávajú zmysel a ako by ste mali premýšľať nad ich používaním.

Marine Sandrin
COO
Wizdeo

Marc Valentin
CEO & Founder
Wizdeo

Jord Nikov Youtuber a instagram influencer, Digital Creative Director JANDL marketing a reklama, s.r.o.
Digitálnej reklame a marketingu sa venuje 10 rokov. Pôsobil v Wiktor Leo Burnett, MUW Saatchi & Saatchi či Digitask. Pracoval pre klientov ako Telekom, Orange či Coop Jednota,fashion brand NEHERA. Venuje sa aj svojmu JordVlogu o digitál. marketingu.

Barbora Baránková Hub account Team leader dotcom.sk s.r.o.
Barbora je digital account managerka, ktorá si v dotcom.sk prešla rôznou paletou klientov od lokálnych, až po medzinárodného klienta Tesco CE, pre ktorého aktuálne zabezpečuje so svojím tímom kompletnú digitálnu komunikáciu naprieč strednou Európou.
Dá sa robiť content v digitále globálne a zároveň lokálne?
Aké je to tvoriť komunikáciu pre štyri krajiny a pritom rešpektovať lokálne špecifiká. Na čo dávať pozor, aké to má výhody a nevýhody.

Beata Dubeňová Manažérka marketingu a komunikácie KPMG na Slovensku
Beata má skúsenosti z auditu, marketingu a komunikácie. Už vyše 13 rokov pracuje v KPMG. Po 7 rokoch audítorskej práce prevzala oddelenie Marketingu a komunikácie, kde očakávania biznis klientov implementuje do kampaní podporujúcich značku a služby.
LinkedIn – účinný nástroj pre biznis
LinkedIn sa postupne čoraz viac približuje k tradičným sociálnym médiám. Dokáže udržať na stránke kvalitným obsahom v newsfeede a umožňuje užívateľom publikovať príspevky, čím môže zlepšiť povedomie o vašej osobe, firme a dokonca aj zvýšiť predaj.

Martina Bucková Content Manager, Copywriter, Digital Storyteller
Martina je freelance copywriterkou a tak miluje písať netradične a kreatívne. Pôsobila v softwérovej firme Smart Vikings, startupe Saferpass či v najväčšom startup coworkingu The Spot. Momentálne cestuje svetom a píše blogy pre rôznych klientov.
Moderátorka bloku SOCIÁLNE médiá a Influencer marketing

3. Blok: Komunikačné stratégie | 13:00 – 16:00 v sále č. 2

Bronislava Švrčková Kouč a odborný konzultant Dobrý kouč
V obchode pracuje viac ako 20 rokov. Skúsenosti s networkingom získala ako riaditeľka networkingovej organizácie BNI a v období keď pracovala pre Realitnú úniu SR. Vybudovali sieť spolupracujúcich projektov, riešili školenia, tvorili konferencie atď.
Networking - sila spojenia a referencií
Networking je súčasťou biznisu, tak ako reklama či snaha získať najlepšie referencie. Staňte sa KING networkingu! Nezabúdajte, že slovo networking pochádza z angličtiny, a základ je odvodený od slova working. Ako však robiť profesionálne net-WORKING a menej, net-drinking, net-seating či net-eating?

Tomáš Bezák Vedúci úseku komunikácie Lidl Slovenská republika, v.o.s.
Hlavný komunikátor za Lidl od roku 2012. Bývalý novinár s doktorátom z politológie. Šťastný manžel a otec, ktorý verí v silu dobrých príbehov.
Case study: Zamestnanec v centre reflektorov, employer branding v Lidli
Ako posilniť lojalitu zamestnancov v náročnej oblasti retailu? Ako namiešať ideálnu zamestnávateľskú značku? Ako nezostať pri klišé a ako naozaj a dlhodobo žiť interné hodnoty? To všetko a ešte viac sa dozviete na prednáške.

Komunikácia filantropickych aktivít v treťom sektore

Viera Prievozníková Account Manager 2create, s.r.o.
Vierka zapredala svoju dušu reklame už počas štúdia na vysokej škole. Začínala v PR agentúre Webster, neskôr prešla do full servisovej agentúry 2create, kde pôsobí až do dnes. Riešila projekty pre klientov ako GSK, Orange, Wellness Hotel Patince atď.
Moderátorka bloku KOMUNIKAČNÉ stratégie

Registračný poplatok

Najvýhodnejší balíček pre 3 účastníkov z jednej spoločnosti SPOLU za 555,- EUR bez DPH (666,- EUR s DPH).
Zvýhodnený balíček pre 2 účastníkov z jednej spoločnosti SPOLU za 399,- EUR bez DPH (478,80 EUR s DPH).
Cena registrácie teraz pre 1 účastníka je 205,- EUR bez DPH (246,- EUR s DPH).
Táto ponuka platí len do 19. 4. 2018.

Cena registrácie sa časom zvyšuje až do výšky štandardného registračného poplatku.
Štandardný registračný poplatok je 235,- EUR bez DPH (282,- EUR s DPH).

Napsat komentář