Pozvánka na seminář: Pověřenec pro ochranu osobních údajů (GDPR)

  • od
Seminář
20Říj2020
20Říj2020
Seminář

Praha

Jako mediální partner Vás zveme na seminář Pověřenec pro ochranu osobních údajů (GDPR), společnosti GPRD Support. Cílem  je připravit kandidáty na práci Pověřence pro ochranu osobních údajů. Seznámit je s základy legislativy a základy ochrany při zpracování osobních údajů. Seminář je také vhodný pro další osoby, které jsou ve společnosti pověřené problematikou GDPR. Co účastník kurzu získá

Kompletní znění nařízení GDPR Znění českého implementačního zákona - 110/2019 Sb.. Vodítka a výklady Pracovní skupiny WP29 Seznam povinností a práv dle nařízení GDPR Tabulky pro zpracování GAP analýzy Tabulky pro seznam aktiv, seznam hrozeb, zranitelností, určení úrovně rizika Praktické zkušenosti pro realizaci a nasazení GDPR ve své organizaci Osvědčení o absolvování vzdělávacího kurzu (dovolujeme si upozornit, že žádná certifikace v tomto ohledu neexistuje!)

Pro koho je seminář určen
Pro stávájící pověřence a též pro osoby, které se na tuto profesi připravují. Také pro pro manažery, pracovníky zodpovědné za soulad s ochranou osobních údajů a řízením ochrany dat. Správcům osobních údajů, pověřencům pro ochranu osobních údajů, pracovníkům pověřeným identifikací zpracování osobních údajů a vedením dokumentace zpracování osobních údajů, společností a neziskových organizací pro vlastní přípravu a implementaci nařízení EU 2016/679. Metodika je zpracována ve spolupráci se soudním znalcem a advokáty, aby byla naplněna litera nařízení.
 
Seminář je vhodný i pro statutáry, ředitele škol, a vrcholný management, starosty obcí apod.
 
Program:
 
Právní základ ochrany osobních údajů
  • Evropská úprava ochrany osobních údajů (GDPR)
  • Ochrana osobních údajů dle zákona 110/2019 Sb.
  • Zákon 181/2014 Sb. o kybernetické bezpečnosti
  • Vyhláška 82/2019 Sb. o kybernetické bezpečnosti
  • Zrušení dohody Privacy Shield
Povinnosti pověřence:
  • Audit
  • Školení zaměstnanců
  • Komunikace (se subjekty údaji, s managementem společnosti, s úřadem)
  • Podpora organizace
Další:
  • Osobní údaje, údaje zvláštní povahy, anonymizované údaje, pseudoanonymizace
  • Analýzy (hodnocení) rizik
  • Vedení záznamů o činnostech zpracování
  • Vztah mezi správcem a zpracovatelem, příp. příjemcem
  • Bezpečné zpracování dat (osobních údajů)
  • Kybernetická bezpečnost
  • Osobní údaje v personalistice
  • Předávání údajů do třetích zemí (vztah s Velkou Británií)
  • Poskytování informací subjektům údajů
  • Výkon práv subjektů údajů
  • Použití fotografií
  • Docházka zaměstnanců
  • Kamerové systémy
  • Služební vozy a GPS
Příklady chyb.
 
 
Cena semináře je 4.500,- bez DPH (pro online 2.500,-- zadejte prosím do poznámky, zatím pouze pro termíny v Praze) Pokud do poznámky vložíte kód AVERIA.NEWS, čeká na Vás při příchodu malý dárek.
Kurz Termín Místo  
Pověřenec pro ochranu osobních údajů (GDPR) 25.8.2020 Praha Přihlásit se
Pověřenec pro ochranu osobních údajů (GDPR) 27.8.2020 Ostrava Přihlásit se
Pověřenec pro ochranu osobních údajů (GDPR) 22.9.2020 Praha Přihlásit se
Pověřenec pro ochranu osobních údajů (GDPR) 20.10.2020 Praha Přihlásit se
Kapacita kurzu je 15 osob. Pro osoby, které se nemohou účastnit osobně nebo chtějí dát přednost online kurzu bude zajištěn stream (kapacita 20 osob).
Partneři

Kategorie 

Napsat komentář